Kukkiva takapiha

 Olin juuri ehtinyt puutarhan esittely postauksessa harmitella sitä, kuinka mun kukkien kasvatusprojekti taisi epäonnistua täysin. Menin hieman hätiköimään, koska nyt kukkapenkki on puhjennut kukkaan! Ihan kaikki mitä tähän kukkapenkkiin istutin, eivät onnistuneet, mutta erityisesti nämä unikot yllättivät iloisesti. Taisin kaiken kaikkiaan yrittää kasvattaa noin kymmentä eri kukkalajia ja niistä ihan vain muutama nyt onnistui, heh. Ensi kesänä paremmalla onnella!

Unikko, kukkapenkki

Meillä on myös tuossa takapihalla sellainen noin 15m2 alue, josta purettiin laatoitettu grillipaikka. Ajatuksena oli tälle kesälle tehdä siihen mahtava kukkaniitty yksivuotisista kukista ja syksyllä kylvää nurmikon siemenet. Noh, ei sekään ihan putkeen mennyt, heh. Ostin aivan liian vähän siemeniä tuolle alueelle ja ei siitä valitettavasti niittyä nyt tullut. Mutta on sieltäkin muutamia kukkia onneksi noussut! Aika säälittävältä se alueena näyttää, mutta kyllähän se piristää mieltä, etten ihan täysin turhaa kylvänyt siemeniä.

Unikko, kukkapenkki

Näin uutena puutarhuroijana oppii kyllä nimenomaan epäonnistumisten kautta. Toivottavasti tätä puutarhassa puuhastelua saa jatkaa vielä monen monta vuotta. ♡

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

Rakkaudella, Katja. Theme by STS.