Ensimmäinen matka Italiaan | Cecina

Osa 2/3

Jatketaan matkaa Italiassa. Meidän ensimmäinen reissu Italiassa oli vasta pääsemässä vauhtiin, kun hypättiin Roomassa junaan kohti seuraavaa kaupunkia. Kuten jo ensimmäisessä osassa mainitsin, ei kumpikaan tykätä hirveästi suurkaupungeista, joten tein hieman tutkimista ja yritin löytää jonkin söpön pienen paikan - mielellään meren rannalta. Törmäsin tälläiseen pikkukaupunkiin nimeltä Cecina. Pienen taustatutkimisen jälkeen se vaikutti kivalta, mutta yllätyin silti aivan täysin.

Cecina sulatti mun sydämen aivan heti. Tuo pikkukaupunki oli ihan super suloinen ja siellä oli jotenkin sellaista ihanaa aitoa elämää. Turisteja ei näkynyt juurikaan, vaan saatiin nauttia kaupungista aidoimmillaan. 
Italia, Cecina
Meidän hotellilta oli useampi kilometri merenrantaan ja tuolla ei julkiset yhteydet eikä myöskään taksit olleet ihan parhaimmalla tasolla, joten askeleita tuli kerrytettyä todella paljon. Yhtenä päivänä vuokrattiinkin pyörät ja se oli super kiva, koska ehdittiin nähdä paikkoja paljon enemmän kuin mitä vaan kävellen. Pyöräretkellä iski nälkä, joten piti löytää joku ruokapaikka. Löydettiinkin yksi pieni ravintola, joka oli aika kaukana kaikesta, mutta vaihtoehtoja ei oikein ollut. Tää oli kuitenkin todella onnekas löytö. Ruoka oli hyvää ja tunnelma sitäkin parempi. Satuttiin ravintolaan juuri siihen aikaan, kun sinne kokoontui paikalliset viettämään aikaa yhdessä ruoan pariin. Taas kerran sitä aitoa italialaista meininkiä parhaimmillaan!
Italia, Cecina
Italia, Cecina
Meillä ei ollut tuonne ihmeempiä suunnitelmia, joten saatiin fiilistellä ja kierrellä ihan kaikessa rauhassa. Cecinassa oli myös yllättävän hyvät shoppailumahdollisuudet, joten kierreltiin myös kaupoissa tekemässä ostoksia.

Meidän hotellilla oli symppis kattoterassi, jossa ehdittiin viettää hieman aikaa. Yksi iso syy, miksi Cecina vei mun sydämen, oli kukat. Mä rakastan kukkia ja Cecinassa niitä oli paljon. Käytiin ekana iltana Lidlissä kaupassa ja se takapiha oli täynnä näitä upeita kukkapuskia. Myöskin meidän reitti hotellin ja rannan välillä, jota ehdittiin kävellä useampaan otteeseen, oli mielettömän upea. Näitä kukkapuskia oli varmaan kilometritolkulla!!
Italia, Cecina
Tykättiin Cecinasta aivan valtavasti ja tahtoisin kovasti palata sinne joskus vielä uudelleen.♡
Cecinasta meidän matka jatkui reiluksi viikoksi Toscanaan. Fiilistellään Toscanaa sitten seuraavassa osassa!


Ootko sä kuullut Cecinasta aiemmin vai oliko tää sulle täysin uusi tuttavuus?

Oletko jo lukenut osan 1 Roomasta?

Seuraa blogia myös
Instagram  | Facebook | Blogit.fi

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

Rakkaudella, Katja. Theme by STS.