Syksyn trendiherkku | Korvapuustivohvelit

Näin kuvan näistä Instagramissa & olin heti, että noita on pakko testata! Joten ei muuta kuin seuraavana päivänä kauppaan hakemaan tarvikkeet ja testailemaan. Ja vitsi miten herkullsia, nam! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Tällaiselle sählällekim nää oli tosi helppo tehdä.
Korvapuusti vohvelit
Gluteenittomat korvapuustivohvelit:

Taikina:
2 kananmunaa
2 rkl sokeria
3½ dl gluteenittomia jauhoja
1 tl kardemummaa
½ tl vaniljasokeri/vaniljauutetta
1 tl leivinjauhetta
2 dl maitoa
½ dl öljyä

Kanelimassa:
2 rkl pehmeää voita
2 tl kanelia
½ dl fariinisokeria
2 rkl maitoa


• Vatkaa sokeri & munat vaahdoksi, sitten sekoita joukkoon maito & öljy. Lisää kuiva-aineet joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
•Taikinan kuuluu olla melko tuhtia. Anna turvota 20 minuuttia & sillä välin tee kanelimassa.
• Sekoita pehmeä voi, kaneli & fariinisokeri keskenään. Lisää maito. Siirrä kanelimassa pursotinpussiin.
•Lisää taikinaa kuumalle vohveliraudalle, pursota raa'an taikinan päälle kanelimassaa.
• Paista vohvelit & nauti!<3


Alkuperäinen resepti täällä 
Korvapuusti vohvelit
Aiotko laittaa nää herkulliset vohvelit testiin?

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

Rakkaudella, Katja. Theme by STS.